Why Us

Kenapa harus membeli dengan kami?

Kenapa kualiti kaca mata Ray Ban kami adalah yang terbaik?

Kenapa kaca mata Ray Ban kami sama seperti di Butik / kedai Optik?

Kenapa? Anda tak percaya?

Adakah selama ini anda tercari-cari kaca mata Ray Ban yang berkualiti Tinggi?

Inginkan kaca mata Ray Ban yang setanding Original? Sedap pakai..x sakit mata..Tapi pada harga mampu milik?

Minyak naik.. Tol naik.. gula naik..macam2 lg bakal naik.. masih nak beli yg ori pada harga tinggi sedangkan anda boleh jimat berkali2 ganda, dapat sebijik seperti original!! Pelik bukan?

Tidak pelik bg mereka yg sudah membeli dgn kami..

Ada yg risau kawan2 belek2 Ray Ban anda dan berkata “ ape class pakai spek ciplak, pakai ori la bro ”

Anda x perlu risau lagi.. kerana mereka akan berkata “ perghh..ori nih..cantik beb.. mana ko beli? ”

Nak tau sebab apa? Hanya di RAY BAN SPEC akan terjawab segala jawapan di atas.

Kami mempunyai pengalaman selama 8 tahun dlm bidang kaca mata Ray Ban. Jadi selok belok kaca mata Ray Ban sudah berada dalam pengetahuan kami. 

Kami merupakan Supplier terus dr kilang. Bukan melalui orang tengah. Jadi,harga yang kami tawarkan adalah paling murah pada kualiti yg tinggi.

Kualiti produk kami yg bergrade 5A menyamai seperti yg dijual dibutik kaca mata. Satu fakta yang anda perlu tahu adalah tidak semua dibutik kaca mata kini menjual yg betul2 ori. Disebabkan ini, ramai kini lebih memilih untuk membeli dengan kami.

Kami tidak seperti supplier lain, yang dilihat menjual produk bergred 3A sahaja tetapi declare sebagai 5A, Original Grade, dan pelbagai lagi untuk menarik pelanggan. Kami tidak menyalahkan mereka kerana kemungkinan kurang ilmu pengetahuan/tidak membuat kajian terperinci terlebih dahulu, atau mungkin juga mereka tertipu dengan supplier/pembekal mereka.

Ramai yang sudah menyesal beli pada harga mahal dibutik, padahal boleh dapat pada harga berganda-ganda lebih murah pada kualiti yang sama jika membeli dengan kami.
Ray Ban Malaysia | Ray Ban Sunglasses Sales (Original Grade)